ROMANTIKUS AJÁNDÉKOK

25 DOLOG AMIÉRT SZERETLEK

1890 Ft

 

Elmondanád párodnak, hogy mennyire szereted, de nem vagy a szavak embere? Párkapcsolati gondokkal küzdesz és ötletet keresel érzéseid kifejezésére?  Ragadj tollat és vesd papírra érzéseidet!

 

25 KALAND AMIT VELED SZERETNÉK ÁTÉLNI

1890 Ft

Régóta gyűjtögeted fejben, tervezgeted mit is szeretnél átélni kipróbálni pároddal? Vannak meredek elképzeléseid? Ne habozz, írd le! A leírt dolgoknak nagyobb az ereje, hamarabb valósulnak meg. Így Te is gőzerővel dolgozol majd rajta!

 

25 DOLOG AMIT SZERETNÉM HA MEGTENNÉL ÉRTEM

1890 Ft

Régóta magadba zárod a gondolataid? Elmondanád párodnak, hogy neked most nagyon nem jó, de nem tudod hogyan tedd?  Egyszerűen csak színesebbé tennéd szerelmi életeteket?

 

12 HÓNAPOS ROMANTIKUS MENTŐÖV

990 Ft

Tegye fel a kezét az, aki alig várja a hétvégét! Végre jöhet a lazulás és a kikapcsolódás, na meg az izgalmas összebújások és kalandozások sokasága. Igen ám de egy idő után úgy érzed kifogytál az ötletekből? Hová lettek az új kalandok, a hajnalig tartó romantikázás? Talán nem a megszokás rabjaivá váltatok?

 


SZERELMES TIKETT

990 Ft

Ajándékot venni kedvesednek az egyik legnehezebb feladat! Névnap, születésnap, karácsony vagy évforduló…mennyi alkalom és mennyi ötlet kell vagy kellene, hogy igazi meglepetéssel rukkolj elő. Romantikus feladatok és játékok várnak rátok ha a Love couponokkal színesítitek a megfakult hétköznapokat!

 

5 PERCES RANDI

INGYENES

Nem is olyan nehéz feladat a hálószobai rutint felborítani, színt vinni a hétköznapokba. Miért ne lehetne könnyed kis romantikus játékot bevetni? Ha keresel egy izgalmas és gyors játékot, amivel megfűszerezhetnéd a mindennapokat, jó helyen jársz.

 

feleség, édesanya, webdesigner

  • Mert izgalmas és egyedi módon színezheted vagy javíthatod a kapcsolatodat
  • Mert nem kell kényelmetlenül fészkelődnötök egy terapeutánál
  • Mert nem kell idegeneknek kibeszélni a kapcsolati problémáitokat
  • Mert együtt fogjátok javítani a kapcsolatotokat
  • Mert szülés után a változásokkal jövő nehézségeket végre közölni tudod kedveseddel a sírva kiabálás helyett.
  • Mert 2 aprócska kislány anyukájaként pontosan tudom milyen nehéz megtalálni az egyensúlyt a párkapcsolatban.