ESKÜVŐRE

25 OK AMIÉRT LEGYÉL A FELESÉGEM

Ugye nem minden nap esik meg az emberrel, hogy lánykérésre készül. Nagy izgalommal veted bele magad, fejben már minden megvan...A kivitelezés viszont már komoly fejtörést okozhat. Hol? Hogyan? Mivel teheted életreszóló emlékké? Gondolom ezek a kérdések már átcikáztak a te fejedben is.  

25 JÓ TANÁCS AZ IFJÚ PÁRNAK

Bizonyára neked is sok fejtörést okoz, hogy mivel lepd meg az ifjú párt. Ugye Te sem szeretnél abba a csapdába esni, hogy ugyan olyan tárgyat viszel mint még öten?Azért, hogy igazán emlékezetes legyen az ajándékod, megterveztem neked a 25 jó tanács az ijfú párnak kártyacsomagot. Ezzel biztosan nem fogsz mellé nyúlni. Miért? Azért mert...

 

ASSZONY PRÓBA

Bizonyára neked is sok fejtörést okoz, hogy mivel lepd meg az ifjú párt. Ugye Te sem szeretnél abba a csapdába esni, hogy ugyan olyan tárgyat viszel mint még öten?

Azért, hogy igazán emlékezetes legyen az ajándékod, megterveztem neked a 25 jó tanács az ijfú párnak kártyacsomagot. Ezzel biztosan nem fogsz mellé nyúlni. Miért? Azért mert...

KÖSZÖNŐAJÁNDÉK GYEREKEKNEK

A gyerekek jelenléte a lakodalomban igazán üdítő színfolt. Előfordulhat, hogy egy idő után elunják magukat. A foglalkoztató füzetecskével ez azonban kizárt.

 

SAVE THE DATE KÁRTYA

Kitűztétek az esküvő dátumát de még nincs meg a meghívó? Sebaj! A Save the date kártya lényege pont ez. Előhírnöke a nagy napnak. Jelezzetek  a vendégseregnek ezzel a kártyával.

ARA OKLEVÉL

Kiállta az ara a próbát, jól teljesített a lánybúcsún? Akkor itt az ideje férjhez menni! Ezt igazoljátok egy névre szóló oklevéllel.